055 - 200 45 13

Vloerenspecialist nodig in Zwolle?

Vloer leggen Zwolle

Een nieuwe vloer leggen in Zwolle geeft een compleet nieuwe uitstraling aan een ruimte. JW Vloeren kan u helpen bij het leggen van alle typen houten vloeren. Als u in het grote aanbod aan vloeren uw droomvloer heeft gevonden, dan is het nog de kunst om de vloer goed te leggen. Afhankelijk van het type vloer dat u gekozen heeft, zijn er verschillende zaken die van belang zijn bij het leggen van een vloer. Erg belangrijk is bijvoorbeeld de ondergrond. De ondergrond moet egaal en droog zijn en u moet overwegen een geluidsreducerende en isolerende onderlaag aan te brengen.

Vloer leggen Zwolle patronen

Parket- en houtenvloeren zijn te leggen in verschillende patronen. JW Vloeren kan u adviseren welk patroon het beste bij uw ruimte past. Zo zorgt een vloer die in de lengte is gelegd voor een diepere ruimte. Door planken te leggen in de breedte van een ruimte creëert u de indruk dat de ruimte breder word. Voor een authentieke en klassieke uitstraling kunt u het beste kiezen voor een blokpatroon of visgraatvloer.

Vloer leggen Zwolle uitbesteden

Een vloer leggen is een nauwkeurige klus. Omdat houten vloeren doorgaans tientallen jaren mee gaan is het van belang dat deze vakkundig en strak wordt gelegd. U kijkt hier immers dagelijks tegenaan. JW Vloeren is de houten vloerspecialist in Zwolle. Of u nu een plankenvloer, parketvloer, laminaat of een unieke zeldzame houten vloer zoekt en wilt laten leggen, met onze ervaring kunnen wij u daar bij helpen. JW Vloeren weet dat elke vloer zijn voordelen en nadelen heeft. Dit gecombineerd met de uitstraling die u graag wilt realiseren kunnen wij u de beste optie aandragen. Als u een keus heeft gemaakt leggen wij met uiterste precisie en vakkundigheid uw vloer. Bent u nieuwsgierig geworden wat voor uitstraling wij uw woonkamer of keuken kunnen geven? Neem dan nu contact met ons op. Bel op 055 - 200 45 13 of vul het contactformulier op de website in. U hoort dan spoedig van ons.

 
 

Ons werkgebied

Zwolle, Hoogeveen, Dedemsvaart, Hardenberg, Raalte, Heerde, Nunspeet, Biddinghuizen, Dronten, Kampen en Emmeloord.

Waarom De Vloerenvakman?

  • Van A tot Z hulp bij houten vloeren
  • Voor advies, leggen, onderhoud en renovatie
  • Zeldzame exclusieve vloeren

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 055 - 200 45 13.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie
• Houten vloer reinigen
• Parket reinigen
• Vloer schuren
• Onderhoudsadvies

Werkgebied

Zwolle, Hoogeveen, Dedemsvaart, Hardenberg, Raalte, Heerde, Nunspeet, Biddinghuizen, Dronten, Kampen en Emmeloord.

Hoofdvestiging