055 - 200 45 13

Vloerenspecialist nodig in Zwolle?

Vloerrenovatie Zwolle

Een vloer renovatie is in bepaalde omstandigheden zeker te adviseren want ook een houten vloer heeft jammer genoeg niet het eeuwige leven. Na jaren van intensief gebruik is het verstandig om de vloer te laten renoveren. Een vloerrenovatie is een goede oplossing als grondig vloeronderhoud niet meer voldoet of er plotseling door een ongelukje een beschadiging aan uw vloer is ontstaan. Een vloer met gevaarlijk uitstekende splinters, lelijke deuken of versleten toplagen zullen niet opgelost kunnen worden met het periodiek onderhoud. Hiervoor is een vloerrenovatie wenselijk. Na de vloer renovatie heeft de vloer zijn charme en uitstraling van een net geplaatste vloer weer terug waardoor deze in topconditie verkeerd. Dit zal ervoor zorgen dat u nog jaren plezier van uw vloer zal hebben. Via de vloerspecialisten van JW Vloeren krijgt u professioneel advies en kunt u snel een afspraak maken voor een oriëntatiegesprek!

Vloerrenovatie Zwolle oplossingen

Er is altijd een passende oplossing voor de situatie van uw houten of parket vloer. Het herstellen van een houten vloer vereist wel maatwerk en op deze manier behandelen de professionals van JW Vloeren dit ook. Onze vloerspecialisten komen bij u thuis kijken om uw vloer te inspecteren en daarbij een passende werkwijze te bepalen. Voor de beste passende oplossing gaan wij met u om tafel om te verschillende mogelijkheden te bespreken en daarbij tot gewenste overeenkomst te komen. Op deze manier weet u altijd waar u aan toe bent en komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Vloer renovatie Zwolle resultaat

De professionals van JW Vloeren gebruiken de beste materialen en kunnen er ook voor zorgen dat eventuele nieuwe vloerdelen overeenkomen met oude planken. Het resultaat is dat uw vloer er weer als nieuw bij ligt en er geen enkel verschil zichtbaar is. Uw vloer is na olien, lakken of waxen weer een mooi geheel wat weer jaren mee kan!

Wilt u een vloer renovatie uitvoeren? Vraag de specialisten van JW Vloeren voor vrijblijvend advies of maak meteen een afspraak voor een oriëntatiegesprek. We vertellen het u graag! Bel 055 - 200 45 13 voor een afspraak of een oriëntatiegesprek of vul het contactformulier in.

 
 

Ons werkgebied

Zwolle, Hoogeveen, Dedemsvaart, Hardenberg, Raalte, Heerde, Nunspeet, Biddinghuizen, Dronten, Kampen en Emmeloord.

Waarom De Vloerenvakman?

  • Van A tot Z hulp bij houten vloeren
  • Voor advies, leggen, onderhoud en renovatie
  • Zeldzame exclusieve vloeren

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 055 - 200 45 13.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie
• Houten vloer reinigen
• Parket reinigen
• Vloer schuren
• Onderhoudsadvies

Werkgebied

Zwolle, Hoogeveen, Dedemsvaart, Hardenberg, Raalte, Heerde, Nunspeet, Biddinghuizen, Dronten, Kampen en Emmeloord.

Hoofdvestiging