055 - 200 45 13

Vloerenspecialist nodig in Zwolle?

Vloer schuren Zwolle

Houten vloer schuren in Zwolle is de oplossing. Meer dan eens komen we in woningen waar de eigenaar eigenlijk de laatste hoop al had opgegeven. We treffen een beschadigde houten vloer aan, die er uitgeleefd en versleten uit ziet. Niet meer te redden? Jawel! Wij kunnen uw houten vloer nieuw leven inblazen door deze te schuren en opnieuw af te werken. Gemiddeld schuren wij 1mm van de toplaag af waarna deze opnieuw behandeld kan worden. De vloer oliën of vloer lakken geeft u weer bescherming tegen vuil en slijtage. U kunt zo nog jaren van een ‘nieuwe’ vloer genieten, zonder te breken of ingrijpende renovatiewerkzaamheden uit te laten voeren.

Vloer schuren Zwolle onderhoud

Een vloer schuren is nodig om de levensduur van uw vloer te verlengen. Hout is een natuurproduct. De kwaliteit van uw houten vloer wordt dan ook beïnvloed door vele verschillende factoren: de werking van het materiaal, het intensieve gebruik, verkleuring door de zon en natuurlijk de tand des tijds. Elk van deze vier heeft een negatieve invloed op de houtkwaliteit en het is dan dus ook niet meer dan logisch dat uw vloer er na enkele jaren niet meer uit ziet zoals in het begin. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw vloer weer zijn oude charme terugkrijgt, zonder te breken. Schuren is minder ingrijpend dan vervangen, goedkoper en veel sneller dan het leggen van een compleet nieuwe vloer. JW Vloeren beschikt over de mogelijkheid om stofarm te schuren. Zo zorgen wij dat u minimaal hinder ondervindt van het onderhoud. Vraag uw vloerspecialist naar de mogelijkheden.

Vloeren schuren Zwolle nieuwe look

Wilt u wel een nieuwe look & feel, maar geen compleet nieuwe vloer? Dan kunt u ervoor kiezen om uw houten vloer in een andere tint te laten afwerken. Zo geeft u uw woning snel en relatief goedkoop een hele nieuwe uitstraling. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor vloerafwerking.

Wilt u uw vloer laten schuren of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel dan nu met JW Vloeren op 055 - 200 45 13 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

 
 

Ons werkgebied

Zwolle, Hoogeveen, Dedemsvaart, Hardenberg, Raalte, Heerde, Nunspeet, Biddinghuizen, Dronten, Kampen en Emmeloord.

Waarom De Vloerenvakman?

  • Van A tot Z hulp bij houten vloeren
  • Voor advies, leggen, onderhoud en renovatie
  • Zeldzame exclusieve vloeren

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 055 - 200 45 13.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie
• Houten vloer reinigen
• Parket reinigen
• Vloer schuren
• Onderhoudsadvies

Werkgebied

Zwolle, Hoogeveen, Dedemsvaart, Hardenberg, Raalte, Heerde, Nunspeet, Biddinghuizen, Dronten, Kampen en Emmeloord.

Hoofdvestiging