055 - 200 45 13

Vloerenspecialist nodig in Zwolle?

Vloeronderhoud Zwolle

Zorgvuldig vloeronderhoud is essentieel voor de levensduur. Een goed periodiek uitgevoerd onderhoud verlengt niet alleen de levensduur maar het zorgt er ook voor dat de vloer beter beschermd is tegen krassen, zandschade en meubels die verschoven worden. Door de vloer op deze manier bij te houden weet u zeker dat uw vloer altijd in topconditie is. Heeft u toch schade aan uw vloer en wilt u dit graag laten herstellen? Plan dan snel een oriëntatiegesprek in bij JW Vloeren voor meer informatie! Onze vloerspecialisten bepalen de staat van uw vloer zorgvuldig en maken hier een passend plan voor om uw vloer weer helemaal te herstellen.

Vloeronderhoud Zwolle lakken

Het lakken van een houten vloer is de meest praktische manier voor het beschermen van uw vloer tegen dagelijks gebruik. Van een zorgvuldig aangelegde laklaag kun u lang plezier hebben, tot wel tien jaar. Het onderhoud beperkt zich tot stofzuigen en dweilen. Het aanbrengen van een laklaag is vergelijkbaar met een geoliede houten vloer. Ook kan met de lak gevarieerd worden tussen mat en glans. Matte lakken behouden de natuurlijke en rustige uitstraling van het hout. Mocht u meer glans willen dan kunt u uw vloer lakken met een hoogglans lak.

Vloeronderhoud Zwolle oliën

Mocht het lakken van de vloer niet de gewenste optie zijn dan is het oliën van de vloer ook een uitstekende optie als vloerafwerking. De afwerking met olie zorgt voor een prachtige natuurlijke uitstraling. Dit kan ook geheel naar persoonlijke wens ingevuld worden door gebruik te maken van een ruime keuze aan kleuren. Wat betreft onderhoud is het allereerst belangrijk om de vloer dagelijks te stofzuigen en wekelijks te dweilen. Bij het dweilen mag absoluut geen plasvorming ontstaan en voeg voor een beter resultaat een scheutje natuurzeep toe. Dit zal er voor zorgen dat u nog jaren lang van uw vloer gebruik kan maken.

Vloer onderhoud Zwolle tips

Goed vloeronderhoud begint ook bij u zelf. Er zijn een aantal kleine handelingen uit te voeren in uw dagelijkse routine wat ervoor zorgt dat u vloer langer mee zal gaan. Hierbij kunt u denken aan het volgende:

  • Loop niet met harde naaldhakken op de vloer om deukjes te voorkomen.
  • Stofzuig dagelijks en gebruik regelmatig speciale reinigingsmiddelen om te voorkomen dat vuil als schuurpapier werkt.
  • Plaats vilten nopjes op de poten van meubels om krassen te voorkomen.
  • Leg goede droogloopmatten bij buitendeuren om viezigheid buiten te houden.

Door de volgende punten in uw achterhoofd te houden verlengt u de levensduur van uw vloer aanzienlijk. Echter, het optimale resultaat zal behaald worden door periodiek een professional naar uw vloer te laten kijken om deze weer helemaal op te knappen. Vloer schuren is hier een essentieel onderdeel in. Bent u benieuwd wat JW Vloeren voor u kan betekenen? We vertellen het u graag! Bel 055 - 200 45 13 voor een afspraak of een oriëntatiegesprek of vul het contactformulier in.

 
 

Ons werkgebied

Zwolle, Hoogeveen, Dedemsvaart, Hardenberg, Raalte, Heerde, Nunspeet, Biddinghuizen, Dronten, Kampen en Emmeloord.

Waarom De Vloerenvakman?

  • Van A tot Z hulp bij houten vloeren
  • Voor advies, leggen, onderhoud en renovatie
  • Zeldzame exclusieve vloeren

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 055 - 200 45 13.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie
• Houten vloer reinigen
• Parket reinigen
• Vloer schuren
• Onderhoudsadvies

Werkgebied

Zwolle, Hoogeveen, Dedemsvaart, Hardenberg, Raalte, Heerde, Nunspeet, Biddinghuizen, Dronten, Kampen en Emmeloord.

Hoofdvestiging