055 - 200 45 13

Vloerenspecialist nodig in Zwolle?

Onderhoud parketvloer in Zwolle

Een goed onderhouden parketvloer kan levenslang meegaan. Geïmpregneerde of gelakte houten vloeren zijn goed bestand tegen slijtage. Met een goede beschermlaag is de houten vloer ook makkelijk te onderhouden. Parket onderhoud hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. De vloerspecialisten van JW Vloeren informeren u graag over hoe u uw parketvloer het beste kunt onderhouden. Overweegt u een houten vloer aan te schaffen, maar twijfelt u over het type hout of het type parket? Of wilt u meer weten over het lakken en oliën van een houten vloer? In Zwolle en omstreken kunt u hiervoor terecht bij onze vloerspecialisten.

Zelf parket onderhoud uitvoeren

Er zijn zelf een aantal handelingen die u periodiek uit kunt voeren om uw vloer in optimale conditie te houden. Dit begint met dagelijks stofzuigen. Wanneer er veel stof of zand op uw vloer ligt zal dit ervoor zorgen dat er snel krassen kunnen ontstaan. Dit is gemakkelijk te voorkomen door dagelijks de stofzuiger er overheen te halen. Combineer dit met een wekelijkse dweilbeurt en uw zal hiermee de levensduur van uw vloer aanzienlijk verlengen. Let er bij het dweilen wel op dat je niet teveel water gebruikt, dit zal de vloer juist beschadigen. Zorg er daarom altijd voor dat er geen plasvorming ontstaat. Voor een nog beter effect kunt u een dopje natuurzeep toevoegen aan het water. Jaarlijks is het aan te raden om uw vloer te voorzien van groot onderhoud. Wij helpen u hier graag bij en zorgen ervoor dat uw vloer er weer spiksplinternieuw bijligt.

Parket onderhoud service

Vaak worden houten vloeren onnodig vervangen. Een parketvloer heeft een erg lange levensduur en herstellen is vaak een betere optie dan vervangen. Herstel door zorgvuldig parketvloer onderhoud kan een oude houten vloer omtoveren tot een spiksplinternieuwe vloer. Onze vloerspecialisten komen graag bij u langs in Zwolle en omgeving om de conditie van uw vloer vast te stellen. Wij zullen u eerlijk advies geven over de mogelijkheden en het gewenste onderhoud voor u uitvoeren. Of het nu gaat om onderhoud van lamelparket of onderhoud van fineerparket, nadat wij ons werk hebben gedaan zal uw vloer weer als nieuw aanvoelen. Bij parketvloer onderhoud kunt u denken aan:

  • oppervlakkig en diep reinigen;
  • voeden en beschermen met een onderhoudsolie of onderhoudswas;
  • afwerken met een beschermlaag.

Elk soort parket heeft een specifieke behandeling nodig. Wij beschikken over al het benodigde materiaal om elk type vloer uitvoerig te onderhouden. Woont u in Zwolle of omgeving en heeft uw parket onderhoud nodig? Neem gerust contact met ons op. Dit kan via 055 - 200 45 13 of via het contactformulier op de website.

 
 

Ons werkgebied

Zwolle, Hoogeveen, Dedemsvaart, Hardenberg, Raalte, Heerde, Nunspeet, Biddinghuizen, Dronten, Kampen en Emmeloord.

Waarom De Vloerenvakman?

  • Van A tot Z hulp bij houten vloeren
  • Voor advies, leggen, onderhoud en renovatie
  • Zeldzame exclusieve vloeren

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 055 - 200 45 13.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie
• Houten vloer reinigen
• Parket reinigen
• Vloer schuren
• Onderhoudsadvies

Werkgebied

Zwolle, Hoogeveen, Dedemsvaart, Hardenberg, Raalte, Heerde, Nunspeet, Biddinghuizen, Dronten, Kampen en Emmeloord.

Hoofdvestiging